Program
Datum akce: 16/7 19:00

Synthwave duo The Midnight si opět podmaní Prahu

Všichni milovníci synthwavu mohou jásat! The Midnight se vrací do Prahy! Tahle parta z Los Angeles, v jejímž centru stojí hlavně duo Tyler Lyle a Tim McEwan, zavítala do Prahy poprvé v roce 2019, kdy vyprodala Futurum. 16. července se chystá do prostornějšího Lucerna Music Bar a dostane se tak na více fanoušků, kteří si chtějí užít jejich jedinečnou tvorbu.

Kapela The Midnight vznikla v roce 2012. Tyler a Tim se potkali na co-writingovém workshopu a nedlouho poté sami něco napsali. Vznikly tak singly WeMoveForward a Gloria, které za dva roky vyšly na jejich debutovém EP. Skladba Gloria je dokonce nejúspěšnější na jejich YouTube kanále, s neuvěřitelnými 11 miliony zhlédnutí. Je tak jasné, že od samého začátku bylo mezi Tylerem a Timem něco, co může muzikantsky skvěle fungovat. A funguje.

The Midnight od začátku tvoří ve velmi specifickém stylu, je to synthwave a futuresynth, a přitom je to retro. Je to energická elektronika, a přitom chillwave. Je to víc deep než house, ale přitom je to živější než pop. Je to signature styl, který u jiné kapely nenajdete. Tak si ho přijďte užít i naživo!