Program
Datum akce: 23/10 20:00

United Flavour chystají křest nové desky

Nejnovější počin skupiny United Flavour Música Con Conciencia je živou a dynamickou směsí reggae, dancehallu, hip hopu a afra, tedy stylů, které vždy definovaly strhující hudbu United Flavour. Kapela je známá svou originalitou a inovativním soundem a ani tentokrát tomu není jinak. Album okořenila i dalšími žánry jako například trap a vytvořila jedinečnou a podmanivou nahrávku. Křest proběhne v oblíbeném pražském Lucerna Music Baru 23. října 2024. Novinka je již nyní k dispozici na všech streamovacích platformách.

Tvorba skupiny United Flavour je silná nejen díky svému originálnímu stylu, ale také díky hlubokým poselstvím, která jsou obsažena v textech. Název nového alba Música Con Conciencia neboli Vědomá hudba tento étos dokonale vystihuje. Písně nesou poslání o lásce, míru, jednotě, vítězství dobra nad zlem a síle čelit náročným časům, to vše vedeno filozofií One Love, která je srdcem hudby United Flavour.

Charismatický a jedinečný hlas zpěvačky Sisty Carmen doplňuje řada talentovaných mezinárodních umělců. „Je nám ctí, že se na projektu podílejí hudebníci jako Balik z Danakil, Raphael, UCee, Nironic, Cocoman a Pokyman z Media Banana, který s námi už dříve spolupracoval na hitu Candela z naši poslední desky Here To Stay. Každý do desky vnesl vlastní styl a skvělou energii,“ prozrazuje Sista Carmen.

Oficiální křest se uskuteční 23. října 2024 ve vyhlášeném pražském Lucerna Music Baru, který se jim stal domovem. Po českém turné budou své poselství jednoty a lásky šířit i i v zahraniční.