Program

O akci:

Turné Zmrtvýchvstání kapely Krucipüsk se z důvodu vážného onemocnění bubeníka Tomáše Hajíčka jr. přesouvá na podzim roku 2025. Koncert v Praze se tak přesouvá z 12. 12. 2024 na 11. 12. 2025. Vstupenky zůstávají v platnosti na nové termíny. Pokud by se vám nový termín nehodil, požádejte prosím o vrácení vstupenky do 31. 12. 2024 svého prodejce na [email protected] nebo [email protected].
Děkujeme za pochopení.

Red Triangle & Krucipüsk

Vyjádření Krucipüsk:

V první řadě bychom se chtěli hluboce omluvit všem pronajímatelům kulturních zařízení, spolupořadatelům, spolupracujícím osobám a všem fanouškům podzimního tour s názvem „Zmrtvýchvstání“ hudební skupiny Krucipüsk s váženým hostem Xavierem Baumaxou, které se mělo konat od listopadu do prosince roku 2024.

Toto tour jsme přeložili do stejných měsíců na podzim v roce 2025, a to z vážných zdravotních důvodů a dlouhodobé internace bubeníka Krucipüsk Tomáše Hajíčka jr. v liberecké nemocnici na plicním oddělení.

Zásah vyšší moci hraje v roce 2024 proti nám, ale Krucipüsk byli, jsou a budou bojovníci. Zdraví je na prvním místě, protože bez zdraví není síly k boji ani k ostatním slastem života. Budeme věřit, že nám zachováte přízeň a od března roku 2025 se opět uvidíme na koncertech a festivalech, kde spolu prožijeme entuziasmus, který svou ojedinělou energií umí nastolit pouze Krucipüsk.

Ještě jednou děkujeme za pochopení, přejeme krásné prožití vánočních svátků a do nového roku přejeme hodně zdraví štěstí a samozřejmě lásky, bez které není nic.

Budeme se na Vás opět těšit v roce 2025.

Krucipüsk se po nedokončeném jarním turné a letní festivalové koncertní pauze zapříčiněné vážným poraněním páteře a nekonečně dlouhou rehabilitací frontmana Tomáše Hajíčka způsobené nehodou na motocyklu vrhá ze záhrobí zpět! Pokud se řekne ze záhrobí, tak v tomto případě je to až krystalická pravda, jelikož Tomáš Hajíček se v polovině dubna během dvou dnů podíval na druhý břeh a utekl hrobníkovi z lopaty hned třikrát. Což je dodnes, jak sám říká, těžce pochopitelné nejen pro něj, ale i pro samotné lékaře.

Ale dost negativ… Od půlky listopadu do Vánoc 2024 bude opět Krucipüsčí cirkus! Tentokrát s kamarádem Xavierem Baumaxou. Šňůra po oblíbených štacích turné roku 2023 bude čítat 11 koncertních zastávek plných slastí po naší vlasti – Lucerna Music Bar v seznamu nesmí chybět. Vzhledem k výše zmíněným okolnostem se tour nazývá příhodně ZMRTVÝCHVSTÁNÍ TOUR 2024 a rozhodně byste si tenhle zážitek neměli nechat ujít!

Číst více

Další akce

Středa
30/10

20:00

Portless – křest alba – PŘESUNUTO

Více informací
Čtvrtek
14/11

19:30

Michal Hrůza & Kapela Hrůzy

Koupit vstupenky
Neděle
1/12

18:00

Marta Jandová

Více informací
Pondělí
2/12

20:00

Therapy? / UK, special guest: Deux Furieuses – VYPRODÁNO

Vyprodáno
Zobrazit celý program